tisdag 8 mars 2016

Pasta med salsiccasås


300 g valfri pasta
1 fänkål
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
400 g färsk salsicca med fänkålssmak
2 dl vispgrädde
1 dl vitt vin
2 tsk oregano
1,5 dl riven parmesan
2 krm peppar

Koka pastan, spara 2 dl vatten till såsen
Ansa och strimla fänkålen, skala och finhacka vitlöken. Stek fänkål och vitlök försiktigt några minuter i stekpanna
Ta bort skinnet från korven och skiva den i cm-tjocka skivor
Lägg korven i pannan.
Häll på grädde och vin. Sjud 5 minuter. Tillsätt oreganon. Häll sist på vattnet och osten. Blanda sås och pasta och garnera gärna med färsk oregano eller något annat grönt

Servera med sallad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar